Referenties

Beste Eric,

Ik wilde jou en je bandleden nogmaals heel héél hartelijk bedanken voor de fantastische muziek op 1 oktober. Ik heb veel bedankjes gekregen – en bijna allemaal werd nog even gezegd hoe goed de muziek was!!  Dat wilde ik je heel graag even laten weten. Roel en ik hebben ook heel erg genoten –  maar de avond ging wel veel te snel voorbij! En wat werd er veel gedanst! Geweldig!!!

Dat jullie buiten konden spelen tijdens de borrel (en dat we überhaupt buiten konden borrelen) was wel heel bijzonder en uniek. De sfeer was vanaf het begin af aan heel goed. Dank dat je zo flexibel was om dat nog even te regelen. Ik hoop dat jullie goed zijn verzorgd door de catering, want vrees dat ik daar niet echt meer op heb kunnen letten.

En verder hoop ik dat jullie veilig zijn thuisgekomen, want ik hoorde nogal wat verhalen over dikke mist. Hoe dan ook, nogmaals VEEEL dank!

Hartelijke groet,
Caroline

Caroline van Alphen

bruid

Het moet me even van het hart: wat heb ik genoten afgelopen zondag van het concert met Wies Ingwersen in Zandvoort.
Ik vond het geweldig, de vorige keer had ik haar ook al gehoord maar het was weer een aangename verrassing. Ze doet me de heimwee aan Rita vergeten.
Veel succes en tot volgende concert.
Groet Wim.
Wim Christiaanse

jazzfan

Hallo Eric! Ben nog steeds wat confuus door het concert van afgelopen vrijdag, want de explosie van virtuositeit was werkelijk formidabel. Ik heb Sjoerd Dijkhuizen eerder gehoord in Muzee-Scheveningen, maar nu was hij nog meer op dreef. Je hoort vaak dat de beste groep op dit gebied …. is, met … op piano, maar het niveau van dit concert de 24e deed daar niets voor onder, het was ongelooflijk. Ik denk dat als deze show voor YouTube was gefilmd er tienduizenden views zouden komen, plus invitaties voor reeksen festivals in de States en Japan. Maar wellicht ben ik te optimistisch? In elk geval: deze belevenis kunnen ze me niet meer afnemen!
Ciao!
Jan
Jan

pianist